Behandelingen

Deze pagina is nog even onder constructie. We maken nog nieuwe foto's om ze de teksten te verfraaien.

 

Castratie kater
Castratie kater
Lees Meer
Sterilisatie kattin
Lees Meer
Gastropexie
Lees Meer
Oorontsteking
Oorontsteking

Oorontsteking is een zeer vaak voorkomend probleem, vooral bij de hond, wat minder frequent bij de kat.

Laat dit probleem niet te lang aanslepen. Op 14 dagen zou dit onder controle moeten zijn. Anders is verder onderzoek nodig...

Lees Meer
Bloedtransfusies
Bloedtransfusies

Om bloed te kunnen toedienen hebben een donor nodig. Dit is meestal een hond van een andere eigenaar of de hond van één van de dierenartsen. We kunnen in onze praktijk rekenen op een aantal honden als donoren. 

Lees Meer
Laparoscopische chirurgie
Laparoscopische chirurgie

In onze kliniek zijn we momenteel vergevorderd met de laparoscopische ingrepen. Net zoals in de humane geneeskunde, kunnen via enkele kleine werkkanalen, instrumentaria en een camera, chirurgische ingrepen gedaan worden zonder een grote buiksnede. Dit zorgt voor een snelle revalidatie.

Lees Meer
Hernia Diafragmatica
Hernia Diafragmatica

Het middenrif is een dunne spier die zich bevindt tussen borstkas en buikholte. Het zorgt voor de scheiding tussen hart en longen enerzijds en de ingewanden anderzijds.

Bloedvaten, zenuwen en slokdarm zijn de enige...

Lees Meer
Oogoperaties
Oogheelkunde (Opthalmologie)

Oogarts Eveline Capiau is een bijzonder goede oogchirurg. Op de foto hieronder ziet u hoe ze een lensextractie doet. Dat is een erg precieze operatie voor het verhelpen van katarakt. Hiermee kunnen dieren althans gedeeltelijk hun zicht terugkrijgen.

Lees Meer