Dierenartsassistenten

SEDRICK VANGRONSVELD
SEDRICK VANGRONSVELD

Sedrick Vangronsveld heeft zich in juli 2012 bij ons team gevoegd. Hij heeft zijn bacheloropleiding aan de KAHO in Roeselare genoten en werkte voorheen 3,5 jaar in een dierenkliniek in Maastricht.

Hij is sinds februari 2011 ook hondengedragsdeskundige in bijberoep en heeft zijn postgraduaat in Applied Animal Behaviour hiervoor behaald aan Odisee Sint-Niklaas in 2011.

Zijn resterende tijd spendeert hij graag met zijn dieren maar ook een gezonde mix van cinematische avonturen, lopen, geocachen, muziek,... kunnen zijn vrije tijd vullen.

FEIKE KOLB
FEIKE KOLB

Feike Kolb kwam bij ons terecht via haar stage tijdens de opleiding voor dierenartsassistente en bleef sindsdien bij ons. 

ELKE STOKMANS
ELKE STOKMANS

Elke Stokmans is afgestudeerd als dierenartsassistente sinds juni 2015 aan Thomas More hogeschool te Geel. Daar heeft ze haar bachelorproef geschreven over de oorzaken van kruisbandrupturen. Ze heeft zich in oktober 2015 bij ons team gevoegd. Eerdere ervaring deed ze op tijdens haar stage en vakantiewerk in dierenkliniek De Aak.

In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met sportschieten, fitness en wandelen met haar hond Darco.

BO BESSEMS
BO BESSEMS

Bo Bessems studeerde af in juli 2016 als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool te Geel.  Na een stage van een jaar, heeft ze zich bij ons team gevoegd. In haar laatste jaar schreef ze een eindwerk over de revalidatie na een discus hernia operatie bij honden.
Zij is dan ook vooral geïnteresseerd in fysiotherapie bij dieren. In haar vrije tijd gaat ze graag uiteten en geniet ze van het gezelschap van haar katje OJ.

ELENA VAN KESSEL
ELENA VAN KESSEL

Elena Van Kessel is afgestudeerd aan de hogeschool Thomas More in juli 2016. Sinds augustus van datzelfde jaar, versterkt zij ons team. Ze heeft haar liefde voor dieren van jongs af meegekregen. Ze groeide namelijk op in een gezin waar oude adoptiedieren nog een warme laatste thuis kregen. 

In haar vrije tijd gaat Elena graag naar optredens, op stap met vrienden en vertroetelt ze haar caviaatje Billy.

LIZE LAENEN
LIZE LAENEN

Lize Laenen studeerde af in juni 2015 als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool te Geel.  Sinds december 2016 werkt ze bij ons in de praktijk.  Ze verzorgt met veel plezier alle patiëntjes die over de vloer komen. 
Haar vrije tijd brengt ze door met haar hond Bo.  Daarnaast houdt ze ook van muziek en leeft ze zich helemaal uit op festivals.

LAURANNE VERVOORT
LAURANNE VERVOORT

Lauranne Vervoort studeerde af in September 2016 als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool in Geel. Ze wist al van jongs af aan dat haar leven zou gaan draaien rond het helpen van dieren. In oktober 2017 vond ze dan ook eindelijk haar plekje bij team Sanimalia.

In de lente van 2018 zal Lauranne afstuderen als diergedragsdeskundige via de opleiding ‘companion animal behavior and welfare’ aan Odissee Sint-Niklaas. Haar kennis over diergedrag zal in de toekomst hand in hand gaan met haar werk als assistente.

Haar vrije tijd besteed ze in de fitness of met het kijken van films en series.

MICHELLE MARCHAL
MICHELLE MARCHAL

Michelle Marchal studeerde af in juni 2018 als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool in Geel. In diezelfde maand is zij ons team komen versterken.

In haar laatste jaar heeft ze een case study geschreven over het verzorgen van kittens met niesziekte.

Zelf is ze opgegroeid in een warme omgeving met honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren. Vandaar dat haar passie ligt bij het verzorgen van dieren. In haar vrije tijd zorgt ze voor haar paard en kijkt ze graag naar series en films.

JANA BOLLENS
JANA BOLLENS

Jana Bollens studeerde af in 2018 als dierenartsassistente aan de hogeschool Thomas More in Geel. Sinds september 2018 heeft ze zich bij ons team gevoegd.

Al van jongs af aan wist ze dat haar passie bij dieren lag. Haar vrije tijd brengt ze door met haar paarden, honden en katten. Of met wat creatieve hobby's zoals tekenen, schrijven en gitaar.