Dierenartsassistenten

FEIKE KOLB
FEIKE KOLB

Feike Kolb kwam bij ons terecht via haar stage tijdens de opleiding voor dierenartsassistente en bleef sindsdien bij ons. 

ELKE STOKMANS
ELKE STOKMANS

Elke Stokmans is afgestudeerd als dierenartsassistente sinds juni 2015 aan Thomas More hogeschool te Geel. Daar heeft ze haar bachelorproef geschreven over de oorzaken van kruisbandrupturen. Ze heeft zich in oktober 2015 bij ons team gevoegd. Eerdere ervaring deed ze op tijdens haar stage en vakantiewerk in dierenkliniek De Aak.

In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met sportschieten, fitness en wandelen met haar hond Darco.

BO BESSEMS
BO BESSEMS

Bo Bessems studeerde af in juli 2016 als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool te Geel.  Na een stage van een jaar, heeft ze zich bij ons team gevoegd. In haar laatste jaar schreef ze een eindwerk over de revalidatie na een discus hernia operatie bij honden.
Zij is dan ook vooral geïnteresseerd in fysiotherapie bij dieren. In haar vrije tijd gaat ze graag uiteten en geniet ze van het gezelschap van haar katje OJ.

ELENA VAN KESSEL
ELENA VAN KESSEL

Elena Van Kessel is afgestudeerd aan de hogeschool Thomas More in juli 2016. Sinds augustus van datzelfde jaar, versterkt zij ons team. Ze heeft haar liefde voor dieren van jongs af meegekregen. Ze groeide namelijk op in een gezin waar oude adoptiedieren nog een warme laatste thuis kregen. 

In haar vrije tijd gaat Elena graag naar optredens, op stap met vrienden en vertroetelt ze haar caviaatje Billy.

LAURANNE VERVOORT
LAURANNE VERVOORT

Lauranne Vervoort studeerde af in September 2016 als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool in Geel. Ze wist al van jongs af aan dat haar leven zou gaan draaien rond het helpen van dieren. In oktober 2017 vond ze dan ook eindelijk haar plekje bij team Sanimalia.

In de lente van 2018 zal Lauranne afstuderen als diergedragsdeskundige via de opleiding ‘companion animal behavior and welfare’ aan Odissee Sint-Niklaas. Haar kennis over diergedrag zal in de toekomst hand in hand gaan met haar werk als assistente.

Haar vrije tijd besteed ze in de fitness of met het kijken van films en series.

MICHELLE MARCHAL
MICHELLE MARCHAL

Michelle Marchal studeerde af in juni 2018 als dierenartsassistente aan de Thomas More hogeschool in Geel. In diezelfde maand is zij ons team komen versterken.

In haar laatste jaar heeft ze een case study geschreven over het verzorgen van kittens met niesziekte.

Zelf is ze opgegroeid in een warme omgeving met honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren. Vandaar dat haar passie ligt bij het verzorgen van dieren. In haar vrije tijd zorgt ze voor haar paard en kijkt ze graag naar series en films.

LOTTE DE KEYSER
LOTTE DE KEYSER

Lotte De Keyser studeerde af in juli 2018 als dierenartsassistente aan de Hogent.

Al van jongs af aan lag haar passie bij dieren. Thuis is ze opgegroeid tussen de honden, katten, geiten, kippen, schapen en een varken.

In haar vrije tijd gaat ze wandelen met haar honden en speelt ze basketbal.

LIEZE MEYERS
LIEZE MEYERS

Lieze Meyers versterkt ons team sinds november 2019. Ze is afgestudeerd als dierenartsassistente aan de Hogeschool Gent in 2016. Voordien werkte ze 3 jaar in een praktijk in Oost-Vlaanderen.

Al heel vroeg had ze door dat ze met dieren wilde werken. Thuis is ze opgegroeid met verschillende dieren. Hier is de passie voor het verzorgen van dieren dan ook ontstaan.

In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met paardrijden in het bos, muziek maken en wandelen.

ELLEN DIERICKX
ELLEN DIERICKX
Ellen Dierickx werkt sinds 2019 bij Sanimalia.
 
Ze is afgestudeerd als diëtiste aan de HoGent en heeft zich daarna omgeschoold door haar passie voor dieren. 
 
In haar vrije tijd houdt ze zich vooral bezig met duiken en haar vele huisdieren.
LISA BORRENBERGHS
LISA BORRENBERGHS
Lisa Borrenberghs heeft zich sinds november 2020 aangesloten bij ons team. Na enkele jaren ervaring met paarden, heeft ze zich omgeschoold voor haar passie met kleine huisdieren. Ze is op dit moment dierenverzorgster bij ons en is bezig met een opleiding om assistent te kunnen worden. Ze is ook geïnteresseerd in cardiologie bij zowel katten als honden.
 
In haar vrije tijd houdt ze zich vooral bezig met verschillende sportieve activiteiten en creëert ze graag leuke momenten met vrienden en familie.