Het zonnetje schijnt bij sanimalia

Het zonnetje schijnt bij sanimalia

De zomerperiode is dé tijd van het jaar om samen met uw huisdier te profiteren van een welverdiende vakantie in binnen- of buitenland. Om u te laten genieten van een zorgeloze en onvergetelijke tijd, hebben wij speciaal voor u:

 

Fotowedstrijd: Maak kans op een professionele fotoshoot van uw dier.

Van juni tot september houden we een fotowedstrijd waarbij u leuke foto’s van uw dieren in vakantiestemming kan opsturen. Op een verre bestemming in de zon, gewoon in uw achtertuin,… elk kiekje dat iets met vakantie of zomer te maken heeft, is meer dan welkom. We verwachten niet enkel foto’s van honden. Ook katten, konijnen, fretten, cavia’s, vogels,… mogen op de gevoelige plaat! U mag ons maximaal 1 foto per huisdier bezorgen.

Bij voorkeur ontvangen we een geprinte én digitale versie. U kan de foto binnenbrengen in de praktijk, opsturen met de post en/of mailen naar assistentes@sanimalia.be.
Voor elke binnengebrachte foto ontvangt U aan de balie een klein presentje. In onze wachtzaal kan u de afgedrukte foto’s bewonderen.

Elke maand zoeken wij er de leukste, origineelste en grappigste foto uit en maakt u kans op meerdere prijzen. Uiteindelijk kiezen we 1 ultieme winnaar uit, die met zijn dier op fotoshoot mag bij Paul Croes! Om een idee te krijgen van zijn honden-foto’s kan je zoeken via facebook of op www.paulcroes.be. De prijsuitreiking vindt plaats in september.

Vergeet niet bij elke foto uw contactgegevens te vermelden:

  • Naam eigenaar
  • Naam dier
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Email-adres

Indien u niet wenst dat uw foto verschijnt op onze website of facebookpagina, gelieve dit dan even te melden.

 

Praktische checklist

Dit is een handige lijst met aandachtspunten wanneer u met uw dier op stap gaat!

 

Informatieve tekst

Om vervelende verrassingen zoals zuiderse parasieten, oververhitting,… te voorkomen, hebben we belangrijke reisinformatie nog eens op een rijtje gezet in een uitgeschreven tekst. Dit helpt u om perfect voorbereid te vertrekken. Geniet zonder zorgen van een welverdiende vakantie samen met uw dier!
U kan deze tekst vinden op onze website. Wij mailen u deze tekst op verzoek ook graag door of u kan er altijd naar vragen aan de balie.

Wij wensen u en uw dieren een zalige vakantie! Uiteraard blijft de praktijk geopend tijdens de zomer en zijn we 24u op 24 en 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen (+32 (0)11 28 46 00).