Dierenkliniek Sanimalia +32 11 28 46 00
Dierenkliniek Sanimalia Gouverneur Verwilghensingel +32 11 28 46 00

Naast onze hoeve in Diepenbeek, hebben we een nieuwe vestiging in Hasselt op de Gouverneur Verwilghensingel 30.  We merkten dat onze klanten te lang moesten wachten om een afspraak te kunnen krijgen.  Deze nieuwe vestiging zorgt ervoor dat we ons team kunnen uitbreiden en dus betere en snellere service in het vooruitzicht kunnen stellen. Onze kennis en ervaring wordt dan verdeeld over de twee vestigingen.  Onder 'Ons team' kan je ook onze nieuwe talenten bekijken.
 

Om een afspraak te maken blijven de communicatiewegen als vanouds.  Onze assistentes zullen samen met u bekijken op welke locatie u best geholpen kan worden.

Over ons

Een beetje historiek van onze kliniek

Over ons

Een beetje historiek van onze kliniek

Dierenkliniek Sanimalia vindt zijn oorsprong in de éénmanspraktijk St. Katharina van Jos Vandelaer. Hij heeft meteen de kiem gelegd voor de verdere evolutie.  Hij had als eerste in Limburg een RX-toestel en bood als eerste orthopedische ingrepen aan.  Deze vooruitstrevende trend heeft zich verdergezet met de eerste gespecialiseerde zorgen: een oogspecialist kwam bij ons in dienst, zij werkt ondertussen 30 jaar bij ons. Ook qua organisatie zijn we vanaf het begin steeds vooruitstrevend geweest.  Sanimalia was één van de eerste praktijken in België met een bachelor dierenzorg (dierenartsassistent) in dienst, alsook de eerste praktijkmanager. Onze hoogwaardige diensten werden door veel klanten en collega doorverwijzers gewaardeerd, waardoor we moesten uitkijken naar een nieuw en groter pand.

De keuze viel op een oude vierkantshoeve in Diepenbeek. We hebben er een mooi, maar vooral functioneel gebouw van gemaakt met alle moderne voorzieningen voor diagnostiek, operatieve ingrepen en herstel van de dieren. Voor ons blijkt het elke dag opnieuw een aangename en stimulerende werkomgeving te zijn.  Dankzij de rustige ligging en het ruime zicht op het omliggende groen hebben de eigenaars en hun dieren een sereen gevoel.

Ons steeds groeiend team bestaat uit dierenartsen die ieder hun specifieke vakgebieden en interesses hebben. Daarnaast hebben we gemotiveerde dierenartsassistentes, verzorgers en baliemedewerkers die steeds voor de klant en hun geliefde huisdier klaar staan. Iedereen vult elkaar aan zodat we een kwalitatief uitgebreid aanbod diergeneeskundige zorg kunnen aanbieden.   

Strevend naar ons motto: "voor gezonde dieren - SANIMALIA ". Zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste geneesmiddelen, technieken en innovaties. Onze dierenartsen volgen regelmatig bijscholingen.  We menen dat de goede verstandhouding binnen het team, waarbij iedereen elkaar ondersteunt en de tijd geeft om te groeien, de sleutel is om tot ons doel te komen. Door continu overleg over de vakgebieden heen, komen we tot diagnoses en oplossingen die anders onmogelijk zouden zijn.  

Je kan ons team van dierenartsen en hun bijscholingen hier terugvinden.