Dierenkliniek Sanimalia +32 11 28 46 00
Dierenkliniek Sanimalia Gouverneur Verwilghensingel +32 11 28 46 00

Naast onze hoeve in Diepenbeek, hebben we een nieuwe vestiging in Hasselt op de Gouverneur Verwilghensingel 30.  We merkten dat onze klanten te lang moesten wachten om een afspraak te kunnen krijgen.  Deze nieuwe vestiging zorgt ervoor dat we ons team kunnen uitbreiden en dus betere en snellere service in het vooruitzicht kunnen stellen. Onze kennis en ervaring wordt dan verdeeld over de twee vestigingen.  Onder 'Ons team' kan je ook onze nieuwe talenten bekijken.
 

Om een afspraak te maken blijven de communicatiewegen als vanouds.  Onze assistentes zullen samen met u bekijken op welke locatie u best geholpen kan worden.

Wat doen we

Onze belangrijkste onderzoeks- en behandelingstechnieken

Wat doen we

Onze belangrijkste onderzoeks- en behandelingstechnieken

In onze dierenkliniek streven we er iedere dag naar om een degelijke oplossing te bieden voor het problemen waarmee u tot bij ons komt. Dat doen we door zo gericht mogelijk te werk te gaan.

Daarnaast is ieder onderzoek en/of behandeling het gevolg van een duidelijk overleg met u als eigenaar.

Ondanks alle gesofisticeerde apparatuur, begint alles met een gedetailleerd vraaggesprek over de klachten en een degelijk klinisch onderzoek (voelen, luisteren, zien, ruiken). Deze 2 aspecten zijn ongelooflijk belangrijk en bepalen vaak de verdere te volgen stappen.

Een belangrijk deel van ons werk is preventieve geneeskunde, dwz. vaccinaties, preventieve sterilisatie, adviezen ter preventie van vlooienbesmettingen, teken- en wormenproblematiek, reisadviezen etc. We beschouwen de jaarlijkse vaccinatie dan ook als véél méér dan 'de jaarlijkse spuit'. Het is een moment voor een degelijke gezondheidscheck-up, een gesprek waar u met al uw vragen terecht kan en ook kleine kwaaltjes kunnen verholpen worden.

Hierbij rekenen we ook de dienstverlening naar fokkers toe onder de vorm van voortplantingsadviezen en -begeleiding, adviezen mbt. rasspecifiek DNA-onderzoek, sperma-onderzoek, kunstmatige inseminatie. 

Verder is uiteraard het onderzoek en de behandeling van zieke dieren of dieren met een medisch probleem het belangrijkste aspect van ons werk. 

Diagnostiek

Diagnostiek

Behandelingen

Behandelingen

Overige bedrijfsinformatie (personeel, reglementering, beroepsaansprakelijkheid, prijsbeleid,...) vindt u hier.