Dierenkliniek Sanimalia +32 11 28 46 00
Dierenkliniek Sanimalia Gouverneur Verwilghensingel +32 11 28 46 00

Naast onze hoeve in Diepenbeek, hebben we een nieuwe vestiging in Hasselt op de Gouverneur Verwilghensingel 30.  We merkten dat onze klanten te lang moesten wachten om een afspraak te kunnen krijgen.  Deze nieuwe vestiging zorgt ervoor dat we ons team kunnen uitbreiden en dus betere en snellere service in het vooruitzicht kunnen stellen. Onze kennis en ervaring wordt dan verdeeld over de twee vestigingen.  Onder 'Ons team' kan je ook onze nieuwe talenten bekijken.
 

Om een afspraak te maken blijven de communicatiewegen als vanouds.  Onze assistentes zullen samen met u bekijken op welke locatie u best geholpen kan worden.

Spoed

Onze dierenkliniek behandelt vrij veel spoed- en intensieve patiënten.

Spoed

Onze dierenkliniek behandelt vrij veel spoed- en intensieve patiënten.

Onze dierenkliniek behandelt vrij veel spoed- en intensieve patiënten. 

De term 'spoedgevallen', doet veel mensen twijfelen. Als je twijfelt, bel ons op +32 11 28 46 00, zodat we kunnen overleggen ! De dierenartsen kunnen telefonisch goed inschatten of iets dringend is of niet.

Als een probleem zich stelt in de vooravond, bel dan en wacht niet tot 's nachts.

Twijfel over spoedgeval ’s nachts?

Vaak denkt men dat in een dierenkliniek met 24-uurs permanentie altijd een dierenarts wakker is. Dat is echter niet zo. Een spoeddienst wordt verzorgd door dierenartsen die ook overdag hun taak doen, zonder een systeem van recuperatie de dag nadien. Dat betekent concreet dat u ’s nachts een dierenarts wakker belt met uw vraag.

Geen enkele dierenarts zal u dit kwalijk nemen als het effectief om een spoedgeval gaat! Jammer genoeg worden we vaker wakker gebeld voor halve of geen spoedgevallen, problemen die vaak al langer bezig zijn, vragen om informatie, zelfs om een afspraak te maken. De ‘kost’ hiervan is aanzienlijk : gebroken nachten leiden zonder twijfel tot minder goed functioneren de dag erna.

We zouden u willen vragen om - voor zover mogelijk - te beoordelen of het nodig is om uw vraag te stellen tussen 23u en 7u ’s ochtends. Als het enigszins kan wachten, dan is dit te verkiezen.

Nogmaals, echte spoedgevallen zullen altijd welkom zijn, ook ’s nachts, en zullen met volledige professionaliteit worden behandeld!